Domeinnaam itilfoundation.nl te koop

Jarenlang heeft Tot Z Diensten de domeinen itilfoundation.nl en itil-foundation.nl gebruikt om kennis over ITIL te verspreiden. Daarnaast werden natuurlijk ook bezoekers verleid te kijken naar het cursusaanbod op het gebied van ITIL Foundation.

Tot Z Diensten heeft echter al enige tijd geleden besloten zich volledig op het functionele domein te gaan richten; de toepassing van IT in plaats van de creatie of het onderhoud ervan. Daardoor zijn de domeinen itilfoundation.nl en itil-foundation.nl overbodig geworden en inclusief inhoud te koop.

Deze domeinnamen scoren uiteraard heel goed op de keywords “ITIL Foundation” en trekken daarmee op organische wijze precies de juiste bezoekers. Het aantal bezoekers voor deze specifieke site (www.itilfoundation.nl) is niet groot. In 2018 waren het er volgens Google Analytics: 4300. Maar dit zijn wel precies de bezoekers die u zoekt als u aanbod heeft op het gebied van ITIL Foundation.

Tot Z Diensten heeft altijd de strategie gevolgd om in Google via SEA, dus via betaalde advertenties, cursisten te verkrijgen. Maar omdat een aanzienlijk deel van de gebruikers in Google vakkundig “om advertenties heen klikt” was itilfoundation.nl een zeer waardevolle aanvulling in de organische resultaten van Google. In alle jaren dat Tot Z Diensten actief was in het aanbieden van ITIL Foundation trainingen zijn vrijwel alle cursisten op deze wijze bij Tot Z Diensten terecht gekomen.

De prijs? Die is natuurlijk onderhandelbaar. Maar denkt u gewoon niet aan honderden, maar ook niet aan tienduizenden euro’s. Ergens daartussenin komen we er vast uit. Als het goed is verdient u dat met gemak en in redelijke termijn terug. En zo hoort het ook.

Heeft u belangstelling, neem dan contact op met Tot Z Diensten via contact(at)totz.nl of 0570 – 560 404.