ITIL Foundation – Cursus

Op het gebied van ITIL Foundation is vanzelfsprekend een mooi aanbod aan cursussen te vinden. Een cursus kan worden gevolgd via Open inschrijving, In Company, online en via zelfstudie. Hieronder worden de mogelijkheden toegelicht.

ITIL Foundation – Open inschrijving

Indien u individueel de cursus ITIL Foundation wilt volgen, is Open inschrijving de beste optie. Vaak is een examen aan het eind van de cursus inbegrepen. Door meerdere opleiders worden in heel Nederland cursussen ITIL Foundation aangeboden. Klik hier voor meer informatie.

ITIL Foundation – In Company

Een cursus ITIL Foundation binnen uw eigen bedrijf is natuurlijk aantrekkelijk als u meteen de relatie met het eigen werk wilt leggen. Kies wel een opleider met docenten die ook aantoonbaar voldoende praktijkervaring hebben.

Daarnaast is In Company bij een wat grotere groep cursisten vaak aanzienlijk goedkoper dan iedereen individueel via Open inschrijving de cursus laten volgen. Lastig kan natuurlijk wel zijn dat hele groepen medewerkers meerdere dagen weg zijn van de werkvloer. Een tip hierbij: de cursus kan in enkele dagen achter elkaar worden gepland, maar bij In Company is het goed mogelijk bijv. elke week één dag te plannen. Op die manier is de belasting voor de werknemers lager en de verstoring van de lopende werkzaamheden te overzien. Klik hier voor meer informatie.

ITIL Foundation – Online

In deze tijd zijn heel veel cursussen online, via e-learning te volgen. 24/7, op een plek die u goed uitkomt en in een tempo dat u het beste ligt. Het aanbod op het gebied van ITIL is echter, hoe vreemd ook, erg mager. Klik hier voor meer informatie.

ITIL Foundation – Zelfstudie

Geen tijd om een cursus van meerdere dagen overdag te volgen? Of moet u het zelf betalen? Of bent u ZZP’er en gaat dit wel heel erg ten koste van declarabele uren? ITIL Foundation, en het behalen van het certificaat, is zeker in zelfstudie te doen. U blijft dan ten opzichte van een cursus als hierboven beschreven vaak wel wat meer “in de theorie hangen”, maar als u er in de praktijk toch al mee werkt is dat geen bezwaar. Klik hier voor meer informatie.